Kom naar onze informatiemiddag op 11 december!

Wil jij rijinstructeur worden?

  Wij leiden je op en vergoeden dit traject volledig. Mét baangarantie. 

Wil jij rijinstructeur worden? Wij leiden je op en vergoeden het hele opleidingstraject volledig , inclusief baangarantie. Je kunt dus gelijk fulltime bij ons aan de slag! Wij zijn op zoek naar nieuwe ‘helden van de weg’ voor diverse rijbewijscategorieën. Je start altijd met de opleiding tot B-instructeur om vervolgens intern door te groeien.

Wil je meer weten over het opleidingstraject, je nieuwe functie als rijinstructeur of DON Opleidingen als werkgever? Meld je dan direct aan voor de informatiemiddag op zaterdag 11 december. Je bent van harte welkom tussen 10:00-12:00 uur.

Maak kennis met ons gezellige familiebedrijf en stel deze avond al je vragen aan één van onze ervaren rijinstructeurs of aan de rijinstructeurs die jou voorgingen in dit traject. Samen instappen? Wij zetten graag samen met jou de nieuwe stap in je carrière.

Hoe ziet de functie van instructeur eruit?

Als rijinstructeur ben je voornamelijk bezig met het geven van rijlessen. Je geeft leerlingen adviezen, verkeersinzichten en bereid hen zo goed mogelijk voor op het rijexamen. Dit doe je volgens een bepaalde lesstructuur en met oog voor de leerling. Je kunt digitaal de vorderingen en planningen bijhouden en opmerkingen plaatsen in de software van Transportopleider (TPO). Op die manier werk je, samen met de leerling, toe naar een bepaald resultaat en dat blijkt ook uit het slagingspercentage.

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal een VMBO-opleiding
 • Je bent in bezit van rijbewijs B
 • Je bent representatief en gemotiveerd
 • Je bent sociaal, communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal
 • Je bent flexibel en bereid om ’s avonds en op zaterdag te werken
 • Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

Wat krijg je van ons?

 • De opleiding tot B-rijinstructeur wordt volledig door ons vergoed!!
 • Een fulltime functie (baangarantie!) met veel vrijheid
 • Fijne collega’s en gezellige bedrijfsuitjes
 • Vrijdagmiddagborrel en één keer per maand eten we gezellig met z’n allen
 • Een goed salaris, vakantiedagen en pensioenregeling
 • Doorgroeimogelijkheden en inbreng van eigen ideeën

Vul hieronder jouw gegevens in:

Wat ga je doen?
’s Morgens kom je met een lach binnen want het is een feest om bij DON Opleidingen te werken ;-). Je pakt een bakkie koffie (of thee) en checkt je e-mail. De rest van de dag vul je met telefoontjes van klanten, inplannen van lessen in de agenda’s van de instructeurs, verzorgen van de administratie van de (beroeps)opleidingen en praatjes met collega’s bij het koffie-automaat. Bij de balie staat een klant met wat vragen over de opleidingen en jij vertelt er alles over wat hij wil weten. Je kijkt op je horloge en ziet dat het alweer tijd is om naar huis te gaan. ’s Avonds ga je lekker voetballen, tennissen, Netflixen of iets anders om te ontspannen na een dag werken.

Neem dan even contact op met Robin Dijkhuizen via telefoonnummer 0174 - 62 30 30 of per e-mail: personeelszaken@donopleidingen.nl

Solliciteer direct

Wil je meer weten over ons ?

Houd ons in de gaten via social media!