Kom werken als opleidings-adviseur

BEN JIJ COMMERCIEEL INGESTELD EN BIED JE GRAAG DE PERFECTE OPLOSSING VOOR ONZE (NIEUWE) KLANTEN? KOM BIJ ONS WERKEN ALS OPLEIDINGSADVISEUR!

Mensen enthousiasmeren, de best mogelijke opleiding bieden en uiteindelijk met een glimlach laten slagen! Ben jij die gemakkelijke prater die bedrijven weet te enthousiasmeren voor onze diensten? Als Opleidingsadviseur ontzorg je onze klanten volledig met een passend opleidingsaanbod. Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere rijbewijscategorieën, (theorie-)cursussen en/of projecten waar je hen feilloos over vertelt.

Wat ga je doen?

Je begint de dag opgewekt en begroet je collega’s met een lekker bakkie koffie of thee (ons koffiezetapparaat met echte bonen is een pluspunt). Vervolgens open je je e-mail om te bekijken welke relaties je vandaag belt. Maak jij de deal met de scherpe offerte die je gemaakt hebt? Tussendoor sta je ook gasten aan de informatiebalie te woord. Of het nu voor een scooterrijbewijs of een volledige Code 95-pakket is, jij draait er je hand niet voor om.

Verder werk je nauw samen met onze planners die ervoor zorgen dat de door jou ingeschreven leerlingen op het juiste moment hun opleiding volgen. Voor vragen kun je altijd terecht bij je collega-opleidingsadviseurs en leidinggevende. Elke maandagochtend bespreken jullie samen de behaalde successen.

Raak jij gemotiveerd door het binnenhalen van een nieuwe klant? Dan krijg je de kans om intern door te groeien en het aanspreekpunt te worden voor onze zakelijke relaties. Behalve het onderhouden van relaties pleeg je ook koude acquisitie. Met de juiste tools zorg jij ervoor dat potentiële relaties DON Opleidingen in het vizier hebben.

Wat neem je mee?

 • Je beschikt minimaal over een mbo-niveau 4 diploma of hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt een commerciële instelling, weet van aanpakken, bent enthousiast en leergierig.
 • Je spreekt de taal van de klant, kunt goed luisteren en de vraag van de klant vertalen in een passende aanbieding.
 • Je bent accuraat en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken goed verwerkt worden, offertes foutloos de deur uitgaan en de registratie goed verloopt.

Wat krijg je van DON Opleidingen?

 • Werkdagen vol afwisseling en uitdaging (geen dag is hetzelfde).
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen.
 • Enthousiaste (jonge) collega’s.
 • Leuke uitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel.
 • Tafelvoetbalcompetitie met collega’s.
 • Doorgroeimogelijkheden en inbreng eigen ideeën.
 • Een informele werksfeer met platte organisatiestructuur en korte lijnen.

Vul hieronder jouw gegevens in:

Geslacht *
Waar woon je?
Hoe heb je ons gevonden?
Kies een optie
Via een bekende
Via een medewerker van DON Opleidingen
Facebook
Instagram
LinkedIn
Via een vacaturewebsite
Motivatie bij je sollicitatie

Weet je het nog niet zeker en heb je wat vragen?

Neem gerust even contact op met Robin Dijkhuizen. Je kan haar bereiken via 0174-623030 of via personeelszaken@donopleidingen.nl.

Wil je meer weten over ons ?

Houd ons in de gaten via social media!