ons team

Bij DON Opleidingen vormen we een hecht team waarin vertrouwen zorgt voor een goede samenwerking. Bekijk hieronder met welke collega’s jij gaat samenwerken. Zo weet je zeker dat jij binnen ons team past!

Jouw (toekomstige) collega's

Dagelijkse werken enthousiaste medewerkers bij DON Opleidingen op diverse afdelingen. Elke afdeling heeft haar eigen gespecialiseerde medewerkers in dienst die zijn onderverdeeld in docenten, instructeurs en kantoormedewerkers. Op die manier doet iedereen waar hij goed in is en wat hij leuk vindt! Wij hopen jouw kennis en kunde binnenkort te mogen gebruiken binnen onze gezellige en inspirerende werkomgeving.

Maak kennis met onze DON'ers!

Docenten

Elke dag brengen onze docenten hun theoretische en praktische kennis op het gebied van veiligheid - op een enthousiaste en leerzame manier - over op onze cursisten. Zo zorgen zij ervoor dat de DON-cursisten helemaal klaar zijn voor het examen!

Instructeurs

Onze instructeurs stappen gerust zo’n twintig keer per dag hun voertuig in en uit. Tijdens de rijles leren ze hun cursist omgaan met diverse verkeerssituaties. Zo bereiden ze de leerlingen zo goed mogelijk voor op het praktijkexamen.

Kantoor

Docenten en instructeurs worden ontlast door het kantoorpersoneel. Zo worden administratieve werkzaamheden uit handen genomen door administratieve medewerkers en zorgen onze opleidingsadviseurs ervoor dat docenten en instructeurs elke dag weer aan het werk kunnen. Dat alles draagt bij aan de beste service voor onze klanten!

Wil je meer weten over ons ?

Houd ons in de gaten via social media!