Ken je ons nog niet? Of wil je meer weten?

Hieronder vertellen we -kort- wie we zijn en hoe het is om bij DON Opleidingen te werken.

OVER DON OPLEIDINGEN

DON Opleidingen is een Westlands familiebedrijf met grote naamsbekendheid in de regio. Ooit begon Martien Don in 1969 met één auto waarin hij autorijles gaf. In de loop der tijd is DON Opleidingen gegroeid naar een groot, volwaardig opleidingsinstituut met ongeveer 260 verschillende opleidingen, een groot modern leswagenpark en een vestiging in Amsterdam, Naaldwijk en Oosterhout. We zijn ambitieus en willen klanten meerwaarde bieden. Kom jij ons daarbij helpen?

Wij vinden het belangrijk dat jij dagelijks met plezier naar je werk gaat. Want als je plezier hebt in je werk, straal je dit uit. Naar collega’s en naar klanten. Als werkgever zijn wij erbij gebaat dat jij je werk vol enthousiasme en overgave doet. Daar doen we zelf ook ons best voor.

Hoe is het om te werken voor DON Opleidingen?

We bieden een fijne werkplek met gezellige collega’s, veel eigen inbreng en flexibiliteit. De klant staat centraal en van iedereen die bij ons werkt verwachten we klantvriendelijkheid en service. Een prettige werksfeer houdt voor ons in dat er hard wordt gewerkt, maar dat er ook ruimte is voor geintjes en uitjes. Dat we eerlijk zijn tegen elkaar en dat we elkaar helpen waar nodig. Onze organisatie is dynamisch en we houden van directe, korte lijnen om snel tot besluiten te komen.

Wil je een andere functie of een opleiding/training volgen om jezelf te blijven ontwikkelen? Dit is altijd bespreekbaar. Sterker nog, we stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen. Vastroesten in je functie lukt niet bij DON Opleidingen! Als jij elke dag met een grote glimlach klaar staat voor onze klanten, willen wij jou graag bij ons houden!

Wil je meer weten over ons ?

Houd ons in de gaten via social media!